ŠERPY

Novinky

Naše prodejny

Prohlédnuté produkty

Nové Šerpa - Happy Birthday, bílá - 10 x 160 cm Zobrazit větší

Šerpa - Happy Birthday, bílá - 10 x 160 cm

5904610133422

Nové

Šerpa - Happy Birthday, bílá ! Tento stylový a zábavný doplněk je ideálním řešením pro vaši slavnostní událost. Připravte se na nezapomenutelnou oslavu s touto originální šerpou, která jistě přiláká pozornost! Udělejte z narozeninové oslavy nezapomenutelný zážitek a dopřejte oslavenci ten nejlepší dárek!

Více informací

skladem

105,00 Kč

105,00 Kč za ks

Parametry

Prodejní balení 1 ks
Kategorie prodeje Nevhodné pro děti do 3 let. Výrobek není hračka!

Více informací

Šerpa - Happy Birthday! Tento stylový a zábavný doplněk je ideálním řešením pro vaši slavnostní událost. Připravte se na nezapomenutelnou oslavu s touto originální šerpou, která jistě přiláká pozornost! Udělejte z narozeninové oslavy nezapomenutelný zážitek a dopřejte oslavenci ten nejlepší dárek!

Šerpa - Happy Birthday! je navržena tak, aby dokonale padla každé oslavenci. S délkou 10 x 160 cm je šerpa dostatečně dlouhá a pohodlná pro nošení po celý den. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který zaručuje odolnost a trvanlivost i při intenzivním používání.

 Tato šerpa je jednoduchým a efektivním způsobem, jak upozornit na to, kdo právě slaví narozeniny. Všichni hosté okamžitě poznají oslavence díky této krásné šerpě s nápisem "Happy Birthday". A co víc? Po skončení oslavy může být šerpa skvělou památkou na tento výjimečný den.

 Investice do Šerpy - Happy Birthday je rozhodnutím, kterého nebudete litovat. Udělejte z narozeninové oslavy nezapomený zážitek a dopřejte oslavenci ten nejlepší dárek!

1. Stylový design: Šerpa - Happy Birthday! je navržena tak, aby upoutala pozornost a vyzdvihla oslavence na jeho velký den.

2. Kvalitní materiál: Vyrobena z odolného a trvanlivého materiálu, tato šerpa vydrží celou dobu oslavy a může být skvělou památkou na tento speciální den.

3. Pohodlné nošení: S délkou 10 x 160 cm je šerpa dostatečně dlouhá pro pohodlné nošení po celý den bez obtěžování.

4. Skvělý dárek: Šerpa - Happy Birthday! je originálním a zábavným dárkem, který udělá radost každé oslavenci.

5. Univerzální použití: Tato šerpa je vhodná pro narozeninové oslavy jakékoli věkové kategorie – od malých slečen až po dospělé ženy.

 Nenechte si ujít možnost udělat z narozeninové oslavy nezapomenutelný zážitek s Šerpou - Happy Birthday! Objednejte si ji ještě dnes a připravte se na oslavu plnou radosti a pozornosti

13 dalších produktů ve stejné kategorii: